• Smanji veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Povećaj veličinu slova

Centar najnovije generacije


14.2.2012 15:16:00 | Autor/Izvor: NN/Bravacasa/Presscut

Mall of Split - regionalni trgovački centar prostirat će se na gotovo 62.000 neto četvornih metara površine za najam. Na dvije podzemne i tri nadzemne etaže bit će više od 200 prodajnih jedinica te preko 2.320 parkirnih mjesta. Trgovačko-zabavni centar najnovije generacije svojim konceptom, uz prodajne prostore i bogatu ugostiteljsku ponudu, predviđa i razne sadržaje zabavnog karaktera -11 kino-dvorana, disko-kuglanu, dječji zabavni svijet, te kasino.

Završetak projekta, čiji je investitor tvrtka Mejaši, a glavni izvođač radova Stipić Grupa, planiran je u proljeće 2013. Osim atraktivne lokacije i značaja za grad Split i regiju, trgovački centar Mall of Split, prvi u Hrvatskoj, zadovoljit će LEED Gold certifikat zelene gradnje koji odgovara na zahtjeve budućnosti, te postavlja nove standarde na području društvene odgovornosti.

Stipić Grupa svojim uključivanjem u ovaj projekt nastavlja s tradicijom izgradnje energetski učinkovitih građevinskih projekata. Kao jedan od osnivača Savjeta za zelenu gradnju, Stipić Grupa nastavlja promovirati primjenu održive graditeljske prakse te informiranja o važnosti zelene gradnje.