Destinacije

Destinacije - arhiva

Galerija

početna -> destinacije -> mephisto, obuća za lagan hod
  • Smanji veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Povećaj veličinu slova

Mephisto, obuća za lagan hod

Datum objave: 28.02.2014
Poznata francuska tvornica Mephisto slovi da ima "najudobnije cipele na svijetu“ bazirane na TEHNOLOGIJI SOFT-AIR. Mephisto daje odgovor na svjetske trendove komfora, zdravlja i uživanja u svakom koraku. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti ovaj francuski brand pomaže u otklanjaju problema umornih stopala, bolova u leđima i mišićima, pa čak i kod glavobolje, uz savršenu udobnost i nakon dugotrajnog stajanja ili hodanja. Mephisto na svakom novom tržištu ubrzo postaje najpopularnija cipela za hodanje. Uz to, dok se druge cipele za hodanje često izrađuju od sintetike i u proizvodnom  procesu ih rijetko dotakne ljudska ruka, ova francuska obuća zadržala je značajke prirodnog proizvoda i nema niti jednog materijala koji nije 100% prirodan. Izrađene su iz prirodne teleće kože, pluta, gume i lateksa, ručno i pojedinačno svaka za sebe, u duhu najbolje europske tradicije. Mephisto posvećuje mnogo vremena pronalaženju najkvalitetnije kože i najboljih majstora za izradu cipela. Ovo se ogleda u krajnjem rezultatu koji će prepoznati svatko tko traži kvalitetu.

Dugotrajan hod po tvrdim površinama štetno djeluje na zglobove i kralježnicu i uzrokuje bolne zglobove, bol u leđima pa čak i glavobolju. Mephistova tehnologija SOFT-Air smanjuje opterećenje i omogućuje prirodan i zdrav hod.

Već preko 40 godina marka Mephisto temelji se na nenadmašenoj kvaliteti, udobnosti kojoj nema premca i na osjećaju za detalje. Mephisto je poznat po najboljim materijalima i izvrstnom kroju koji vam trenutačno pružaju osjećaj zadovoljstva. Ovog ljeta Mephisto će vas odvesti na daleka mjesta – na pijesku, pod suncem, na plažama, i zadovoljno ćete uživati u punoj udobnosti.

Posjetite trgovinu obućom Mephisto Zagreb, Praška 5, svega par koraka od trga bana Jelačića ili trgovinu Mephisto Split, na Dobriću 3, kod Voćnog trga.

MEPHISTO-SHOP Zagreb Praška 5
Pon-Pet 8:30 – 20:30; Subota: 9:00 – 18:00
tel: +385 1 4811 700;

MEPHISTO-SHOP Split Dobrić 3
Pon-Pet 8:30 – 20:30; Subota: 9:00 – 18:00
tel: +385 21 355 318;

MEPHISTO WEB-SHOP www.shoes.hr