Knjige

Knjige - arhiva
početna -> knjige -> j*** mi se: čini ono što voliš
  • Smanji veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Povećaj veličinu slova

J*** mi se: Čini ono što voliš

Datum objave: 15.06.2016
Naslov: John C. Parkin
Autor: J*** mi se: Čini ono što voliš
Izdavač: Naklada Ljevak, Zagreb, 2016.
Podaci o knjizi: meki uvez, 304 stranica

Nakon što nas je poučio kako biti slobodan i reći j*** mi se osobama, stvarima i događajima koji nas čine nesretnima i nezadovoljnima, John C. Parkin u novoj knjizi pod nazivom J*** mi se: Čini ono što voliš odlazi korak dalje i otkriva nam kako živjeti radeći stvari koje volimo.

Nedavno objavljena Gallupova anketa pokazala je da 70% zaposlenih Amerikanaca ne voli svoj posao… Slične rezultate vjerojatno bismo dobili i u drugim zemljama svijeta. U ovoj vrlo zabavnoj i motivirajućoj knjizi autor je odlučio dokazati da smo, kada činimo ono što volimo, zapravo sretniji, zdraviji, bogatiji i uspješniji. Parkin upućuje na važne zapreke koje ljude sprječavaju u namjeri da čine ono što žele, poput razmišljanja: "Bilo bi sebično od mene da činim ono što volim“, i: "Nikada ne bih mogao zarađivati radeći ono što volim.“

Kroz praktične ideje, fascinantne činjenice i motivirajuće pozive na djelovanje, John C. Parkin nas izbavlja iz pesimizma i nadahnjuje pozitivnom snagom misli: "J*** mi se, činit ću ono što volim.“ Zato ovo nije samo knjiga, nego poziv na djelovanje. Štoviše, to je karta s jasno ucrtanim stazama koje će svakog pojedinca odvesti na putovanje na kojemu će svoje dragocjeno vrijeme na ovome planetu provesti u činjenju onoga što voli.
(Naklada Ljevak)